Tagrenderens

Vi tilbyder tagrenderens for private og erhverv

Hos Sewerin Tømrer & Snedker A/S nær Køge sørger vi for, at dine tagrender bliver renset så ofte, som de bør. Det kan være bøvlet at få renset tagrenderne på din bygning, hvad end det er i dit private hjem eller på din virksomheds kontorbygning. Uanset hvad klarer vi opgaven. Vi udfører tagrenderens fra jorden og på tagrender i op til 10 meters højde. Det gør vi ved at føre en renser op med et kamera på, så vi er sikre på, at det bliver gjort ordentligt. På den måde fylder vi ikke ret meget, og rensningen er klaret på kort tid. Det er vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds med vores service. Derfor gør vi meget ud af at være tilgængelige for dig, når du har brug for det, og så holder vi selvfølgelig vores aftaler.

Derfor skal tagrenderne renses jævnligt

En af de vigtigste grunde til, at dine tagrender skal renses på årlig basis, er at de ellers kan stoppe til med mos, blade eller lignende. Dette kan føre til skader på dit hus, som kan blive dyre og være svære at genoprette igen. Det gælder eksempelvis fugt-, frost- eller vandskader, som kan have store konsekvenser for bygningen. Er ovennævnte skader forårsaget af en tilstoppet tagrende, er det ikke muligt at få forsikringen til at dække omkostningerne. Manglende tagrenderens kan både føre til mindre skader som svamp ved vinduer og døre, men det kan også blive værre end det. Derfor bør du få klaret tagrenderens hvert år, så du kan undgå at bruge mange penge på at udbedre sådanne skader.

Så tit bør du få udført tagrenderens

For at undgå tilstoppede tagrender omkring dit hus, bør du få udført tagrenderens mellem 1 og 2 gange hvert år. Det giver bedst mening at få det gjort om efteråret, inden vinterens regn- og blæsevejr kommer for godt i gang. Ved at få professionelle som Sewerin Tømrer & Snedker til at gøre det, er du sikker på, at det bliver gjort korrekt, så der ikke ligger rester tilbage i tagrenderne efterfølgende.

Lad os hjælpe jer med tagrenderens

Hvis du har brug for et pålideligt firma til din tagrenderens, står vi altid klar til at hjælpe og rådgive. Vi tilbyder en aftale, så vi kommer ud årligt og sørger for, at dine tagrender ikke stopper til. Derudover kan du også få det gjort i forbindelse med andet arbejde på dit tag, for eksempel tagskift eller algerens. Kontakt os gerne på telefon 26 95 36 25 eller skriv en mail til info@sewerin-toemrer.dk.