Nyt tag efter dine behov

Selvom det er op til dig, hvilken tagtype du ønsker, yder vi gerne kompetent rådgivning og vejledning, så du er sikker på, at dit tag udstråler både flot æstetik og høj faglighed.

Tagarbejde i Køge, Stevns & omegn

Skal du have lagt nyt tag, eller er du i tvivl om, om det er tid til en udskiftning af dit nuværende tag og har derfor brug for kyndig rådgivning i processen? Så kan vi hos Sewerin Tømrer & Snedker med garanti hjælpe med taglægning.

Vi er specialister i diverse tagprojekter og tilbyder med vores erfaring fra tømrerbranchen professionelle løsninger, som alle bygger på høj kvalitet og garanti for tilpasning.

Uanset hvilken type af kunde, der er tale om, sørger vi altid for, at en tæt dialog med den enkelte kunde danner grundlaget for, at tilpasning er en del af alle opgaver. Vi kan bl.a. tilbyde følgende tagtyper til lægning:

Tegl – Beton – Eternit – Stål – Tagpap

Et nyt tag, der er tilpasset den enkelte kunde

Der er mange fordele forbundet med at få lagt nyt tag. Selvom taglægning kan virke som en stor investering, bør denne altid fokuseres langsigtet, da en investering i et nyt tag i sidste ende vil være med til at forhøje en eventuel salgspris af det enkelte hus eller den enkelte bygning.

Det betyder, at der ofte er en sluttelig gevinst forbundet med at investere i et nyt tag, og desuden er en øget holdbarhed med til at fremtidssikre mod uforudsete skader eller lignende.

En langtidssigtet investering, som giver gevinst

Ring eller skriv allerede i dag på telefon 26 95 36 25 eller på mail info@sewerin-toemrer.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi arbejder med taglægning.

Som eksperter i tag kører vi i dag fra vores base i Hårlev ofte ud og hjælper kunder i lokalområdet omkring Stevns og Køge, men vi tager også ud til resten af Sjælland.

Vi kan også hjælpe dig med at udskifte dine vinduer og døre.