Vinduer og døre

Nye vinduer og døre til en konkurrencedygtig pris

Mange bygninger er i dag præget af ældre vinduer og døre, der betyder høje varmeregninger og lav bæredygtighed. Hos Sewerin Tømrer & Snedker vil vi være med til at lave om på dette – derfor tilbyder vi kyndig udskiftning af både døre og vinduer i et større område omkring Køge og Stevns.

Vi har mere end 12 års erfaring fra tømrerbranchen, hvorfor vi i dag tilbyder løsning af opgaver inden for denne kategori til en god og konkurrencedygtig pris uden, at der er indgået kompromiser, hvad angår kvalitet af hverken brugte materialer eller den endelige opgaveløsning.

Spar penge med nye vinduer og døre

At få udskiftet vinduer og døre er en energibesparende investering som er god for både den langsigtede økonomi og for miljøet. Med godt isolerede elementer spares penge på varmeregningen, miljøvenlighed sættes i fokus, og den en eventuel salgspris af den enkelte bygning stiger.

Ydermere kan nye vinduer og døre gøre en stor forskel, hvis du ønsker at skabe et nyt udseendemæssigt udtryk. Vi rådgiver gerne med dine ønsker for øje, så det endelige resultat bliver tilfredsstillende.

Vi garanter et højt serviceniveau

Når det kommer til nye døre og vinduer, hjælper vi både private kunder, erhverv, større og mindre boligselskaber samt ved forsikringsskader, og på trods af at kundetyperne er meget forskellige, er vores serviceniveau højt for alle.

Høj service både før, under og efter det enkelte projekt er altid inkluderet i vores priser, og desuden bør du aldrig være i tvivl om, om dine ønsker bliver tilgodeset – vores løsninger er altid baseret på personlig kontakt og dialog.

Hør mere allerede i dag

Du kan høre mere om vores løsninger inden for nye vinduer og døre på telefon. Vi tager ud og isætter nye vinduer og døre i Køge og Stevns men også resten af Sjælland. 26 95 36 25 eller på mail info@sewerin-toemrer.dk.

Vi har ligeledes meget erfaring i at montere et nyt tag